Efter udbruddet af en uidentificeret virus med det klingende navn “Lost Christmas” i 2029 har Japan været kontrolleret af den multi-nationale organisation GHQ.  Ohma Shu er en 17 dreng som har psykiske kræfter i sin højre hånd. Han kan bruge evnen “Ability of King” til at få værktøj eller våben fra sine venner. Han har undgået at give andre problemer, men hans liv ændrer sig da han møder pigen Yuzuriha Inori, der er medlem af modstands guerrilla gruppen “Undertaker”, hvis medlemmer styrer mecha våben i kamp mod styret.

Fokus for Comiket messen i Tokyo er primært cosplay og doujinshi, men det er også et yndet sted at fremvise previews for kommende animeer. Jeg kan ikke garantere hvor længe videoen herunder vil kunne ses inden dem der ejer rettighederne tager den ned, den er trods alt kun planlagt til at skulle fremvises på selve messen.

Kategoriseret i:

Tagged i:

,