Den officielle hjemmeside for det kommende Puella Magi Madoka Magica PSP spil er blevet opdateret med en promotion trailer, der visere mere af folkene bag og noget af gameplayet.

Spillet forventes at have flere slutninger og vil have de fulde forvandlings (henshin) scener for alle magical girls’ne, herunder er det første gang man ser Madokas sekvens og Homuras megane henshin (brille forvandling). En yderligere god nyhed er at stemmerne er de oprindelige fra animeens seiyuu (stemmelæggere).

Den alminderlige udgave vil koste 6480yen (434kr), medens forudbestillings ugaven i begrænset oplag koster 11.990yen (802kr). “Begrænset Kontrakt  Boksen” inderholder en figma figur af Madoka Kaname i hendes skoleuniform, en Blu-ray Disc med “særlige optagelser,” en Kyubey-formet taske, et Homu-Homu lommetørklæde, et særligt klart kort, en SHAFT-illustreret boks, og spil UMDen selv med et eksklusivt billede på. Folk der forudbestiller spillet vil få et stykke rigtig film af transformationssekvensen såvel som en kode til et særligt PSP tema.

Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

,