Det er over tre år siden at den 28 årige Tomohiro Kato den 8 kuni 2008 i en truck kørte fem fodgængere ned og dræbte tre og sårede to i en bil-fri fodgænger zone i Akihabara, hvorefter han dræbte fire forbipasserende med en kniv efter at han steg ud af bilen. Hans berskergang endte med syv dræbte og 10 sårede. Han kom for domstolen og blev dømt til døden i marts i år. I dag er alt langsomt ved at være ved det gamle, omend der er langt mere overvågning der end tidligere.

Disse tragiske begivenhder bliver en del af en kommende film, “River”. som bliver skrevet og produceret af Hiroki Ryuuichi  (廣木 隆一), en af japans mest prominente film instruktører. Filmen følger en ung kvinde medens hun fortæller om hvordan hun mistede sin elskede kæreste til amok-løberen men alligevel formår at tage tilbage til Akihabara. Hun finder styrke til at komme videre i livet gennem samvær med forskellige folk i Akihabara.

Filmen bliver præsenteret på den 12te Tokyo Filmex som en af dens specielle fremvisninger, og det er planlagt at den kommer i de japanske biografer til marts 2012.

Kilde Sponichi
Kilde はちま起稿
Kilde Mainichi
Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,