Diagrammer en en nem måde at overskue statistikker og sammenhænge på, og Raito-kuns over hvordan anime industrien hænger sammen er virkelig godt som en slags stamtræ. Ved at se på diagrammet kan man se hvordan ens yndlings anime studie begyndte. Det er vist ikke den store afsløring at Toei, Tatsunoko og Mushi Pro er kilde til det meste.

Raito-kuns forklaring til diagrammet:

 “Diagrammet ovenfor viser de fleste anime studiers oprindelse, men vær opmærksom på at jeg ikke gad skelne mellem investeringer i underafderlinger (som I.G=>XEBEC) og producere/instruktører/etc. der gik selvstændige (som Satelight=>GoHands). Der er måske nogle fejl, da jeg ikke har set det grundigt igennem en anden gang, så fortæl mig hvis du lægger mærke til noget. Jeg er klar over at nogle mindre studier ikke er på dette diagram, og jeg inkluderede nogle vigtige produktions selskaber (som Aniplex og ADK) som ikke er anime studier, men de spiller en central rolle i at forstå industrien struktur.”

Kilde Ani no Miyako
Kilde
Crunchyroll
Kilde
Japanator

Kategoriseret i:

Tagged i:

,