Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Super Soniko figur fra Wing

111022son

Super Sonicos popularitet ser ud til at stige og stige selvom hun “kun” er en maskot, men der kommer flere og flere figurer af hende – alle sammen ecchi, passende til en maskot for et firma der laver voksen spil.

111022son

Figuren er meget ecchi med store mængder bar hud, hendes top der er ved at sprænges og ekstremt små trusser overlader ikke meget til fantasien. Heldigvis er hendes hud god og realistisk (omend perfekt, men det er jo en figur) farvelagt, læg f.ek.s mærke til områderne omkring hendes knæ. Hun er også godt sculpeted og har et sødt og gladt ansigt, en ting der sælger for mig personligt. Hendes bagside er lige så fin med det lange, næste hvide lyserøde hår og hendes store men velformede bagdel.

Hun udkommer til april 2012, så der er nogen tid til at samle de 8800yen som figuren koster. Hun kan forudbestilles hos bl.a. Hobby Search.

Kilde wCloudxKumo
Kilde Alafista

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.

Figurer og merchandise

Fire kommende figurer af blonde piger der udkommer mellem august og november '23. Der er alt fra elvere, maids i bikini til kort.

Figurer og merchandise

Fem kommende figurer af piger med hår i kølige toner.

Figurer og merchandise

Kommende figurer af fyre og piger, det ene eller det andet, eller... De er baseret på alt fra illustrationer til vestlige klassikere.