Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

111025ace
111025ace

Anime

Anime Contents Expo 2012 den 31 marts til 1 april

Touhoku jordskælvet den 11 marts og tsunamien gjorde betød at den første Anime Contents Exhibition blev aflyst. Dem der står for eventet har heldigvis bekræftet at det vil blive holdt for første gang den 31 marts til den 1 april 2012 på Makuhari Messe Convention Center i Chiba prefecture.

111025ace

For at fortsætte deres protest mod Tokyo Metropolitan Governments tilføjelse til Tokyos Youth Healthy Development Ordinance, vil ACE 2012 finde sted en uge efter den årlige Tokyo International Anime Fair, der finder sted den 22-25 marts 2012. Mere end 10 større udgivere slog sig sammen om at boycotte Tokyo Anime Fair tidligere på året, og man kan forvente en lignende boycot af TAF 2012. Kadokawa Shoten og  Aniplex har i hvert fald bekræftet at de kun deltager til ACE 2012.

Kilde Anime News Network
Kilde
Ani-Culture
Kilde Alafista

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af The Eminence in Shadow.

Anime

Til oktober begynder Ron Kamonohashi: Deranged Detective baseret på en Shounen Jump manga.

Anime

Den længe ventede tredje sæson af KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!! kommer næste år.

Anime

Til oktober begynder animeen Migi & Dali om en? forældreløs dreng med en hemmelighed.