Voksen-computerspillet Koi to Senkyo to Chocolate (Kærlighed, Valg og Chokolade) bliver lavet til en anime, der vil få premiere ifølge Dengeki G’s bladet.

111128koi1

Koi to Senkyo to Chocolate handler om Yūki Ōjima, som går på Private Takafuji Acaedmy, en stor skole med over 6000 elever. Yūki er medlem af mad research klubben (食品研究部 Shokuhin kenkyūbu, forkortet til “shokken”), sammen med syv andre, herunder hans barndoms veninde Chisato Sumiyoshi. Medlemmer bruger ikke rigtig deres tid i klubben på noget, men da valget til næste leder af elevrådet begynder, foreslår den ledende kandidat Satsuki Shinonome at klubber, der ikke har nogen berettigelse, bør findes og lukkes. Mad research klubben søger råd fra den nuværende leder af elevrådet, Yakumo Mōri, som foreslår at Yūki stiller op til valget som mod-kandidat. Yūki lærer om skolens problemer og beslutter sig for at stille op til valget.

111128koi2

Kilde Sekijitsu Shinbun
Kilde Wikipedia

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,