Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

1000 indlæg oppe

111222com

111222comSå er der kommet 1000 indlæg online igen. Den gamle side havde lidt under 3000, så når man tager ny indlæg i betragtning er jeg cirka 1/3 af vejen med at få al data genopbygget på den ny side.

Samtidig har jeg føjet lidt flere features til, der dog også kræver mere udvikling på sigt.

Der er nu en ordbog, så man ved visse ord får en forklaring ved at køre musen henover. Denne funktion skal nok blive udbygget stille og roligt, men hvis nogen har nogle forslag til ord og forklaringer må de meget gerne henvende sig, alle kommentarer og hjælp er skønt.

Jeg har også fået en quiz-funktion bygget ind, men medens det virker fint for mig har jeg hørt fra nogle folk at den driller. Igen vil jeg gerne høre jeres erfaringer med den, for jeg har ikke selv været i stand til at gentage problemerne med den hidtil.

Jeg håber at I er lige så tilfredse med den ny side som jeg, og husk at jeg altid gerne vil have flere ombord på siden, ikke kun som skribenter med også til at styre og udvikle alle de ny funktioner på siden.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Blog

Jeg har været syg den seneste tid med fire dage med over 38 i temperatur, så jeg har ikke haft energi til siden her...

Blog

Jeg var for tidligt ude med at proklamere mig rask, jeg har stadig dårlig mave og nu har det spredt sig til hele familien....

Blog

Syg

Jeg har desværre været så syg de sidste dage at jeg ikke har haft overskud til at få lagt ting op her, men nu...

Blog

あけましておめでとう/ Godt nytår!