Historien handler om Miyagawa Atsushi og hans søster Miyagawa Atsumi. Atsushi ser ud som en voksen med en højde på 180 centimeter, men han er faktisk en elementary school dreng. Atsumi ser ud som en lille pige med 137 centimeter højde, men hun går faktisk i high school.

En af de faste vittigheder er om broderen, der med sin høje, voksne krop og gode udseende sammen med at han går i elementary school giver en masse problemer: pigerne er efter ham indtil de finder ud af at han er så ung, og han blive jaget væk fra sine jævnaldrende venner fordi folk tror han er pædofil.

Seven er et ret nyt selskab, og den eneste serie de har stået for produktionen af er 森田さんは無口 (Morita-san wa Mukichi).

Titel リコーダーとランドセル, Recorder to Randoseru, Recorder and Satchel
Animation Seven
Genre Komedie, slice of life
Begynder på japansk TV 5 januar 2012 klokken 25:00 (1 om natten) på Teletama
Kilde Kenn625

Kategoriseret i: