Den officielle hjemmeside for Saki serien streamer en reklame video den kommende forårs  anime Saki – Achiga-hen, episode of side-A. Videoen kan ses på film delen af  Special sektionen af hjemmesiden. Videoen giver først en kort genopfriskning af medlemmerne af Kiyosumi High School i Nagano, der er kendt fra første sæson, og går så over til at introducere de ny personer rfa Achiga-hen, som finder sted i Nara.

The Saki – Achiga-hen, episode of side-A spin-off mangaen er sjrevet af Sakis forfatter Ritz Kobayashi og illustreret af Bamboo Blades illustrator Aguri Igarashi. Den har kørt i Monthly Shonen Gangan siden september nummeret. TV serien bliver animeret af Studio Gokumi med samme hold som den første sæson.

Kilde Yaraon!
Kilde Crunchyroll

Billede © Ritsu Kobayashi/Square Enix/Saki Achiga-hen Production Committe

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,