Aizawa Kakeru tror han er ubrugelig til fodbold, så han er manager for sin skoles fodbold hold, medens hans bror Suguru er stjernen på holdet, og han er endda god nok til at repræsentere Japan. Kakeru har dog måske et stort talent selv som kun Suguru kan se, og de to kommer ofte op at diskutere over Kakeru benægtelse af sine evner. Tingene bliver mere komplicerede da Suguru dør i en bilulykke og Kakeru får et hjertefælde  og har brug for et andet hjerte og forældrene giver Sugurus hjerte for at redde Kakeru. Nana er en af deres gamle legekammerater som Kakeru er forelsket i. Hun støder til Aizawa Kakeru på hans rejse til de nationale og endda internationale mesterskaber.

Titel エレアの騎士, Area no Kishi, Knight of the Area
Animation Shin-ei Animation
Genre Drama, sports
Begynder på japansk TV 7 januar 2012 klokken 06:00 på TV Asahi
Kilde Kenn625

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,