Mato Kuroi er netop kommet i junior high school, og på første dag lægger hun mærke sin sin klassekammerat Yomi Takanashi. De to mødes. Den uskyldige og naive Mato. Den voksne Yomi. Tilsyneladende modsætning, men den tid de bruger sammen styrker kun det voksende venskab. Men da de kommer på andet år på skolen bliver de sat i forskellige klasser, og de begynder at vokse fra hinanden. Men et sted samtidig… I en anden verden står en ung pige med blå ild i sine øjne, Black Rock Shooter, over for en anden ung pige; denne holder en kul-sort le, Dead Master, og en kamp til døden folder sig ud.

Der er mange kendte seiyuu i serien, Asumi Kana, Hanazawa Kana, Sawashiro Miyuki, Kitamura Eri, Noto Mamiko og Numakura Manami.

Titel ブラック★ロックシューター, Black★Rock Shooter
Animation Ordet/Sanzigen
Genre Action, fantasy
Begynder på japansk TV 2 februar 2012 klokken 24:45 på Fuji TV
Kilde Kenn625

Kategoriseret i: