Yoichi Wada (Square Enix CEO) sagde (groft citeret) til denne præsentation af denne trailer for Gunslinger Stratos: “Arcade spil var oprindeligt hoved-tråden i videospils verdenen. Vi udvikler ud fra spørgsmålet om vi kan skabe et spil i tråd med dem, der virkelig kunne få dit adrenalin op.”

Produceren Nobuki Kadoi kommenterede, “Vi ønsker at det bliver et spil, der ændrer arcade spillenes hsitorie.” Han introducerede trailerne:

Instruktøren Shinichirou Obata beskrev spillet. Temaet var “at lave et spil, hvor gunfighting føles godt.” De koncentrerede på kabinettet såvel som det faktiske spil — og det er da blevet flot med en 60 tommer plasma skærm der viser 60 frames i sekunder i HD.

Selvom spillet har en masse CPU kampe parat er hoved-attraktionen og den mest langvarende underholdning 4 vs. 4 online kampene. Med et NESiCA IC kort kan man synkronisere på spillets officielle hjemmeside for at customize ens person og våben med point man tjener i spillet. Hvis man laver en gruppe med venner kan man ligeledes låne folk sjældne eller dyre ting for at sikre at alle på ens hold har det bedste udstyr.

“Double gun device” blev forklaret i detaljer. Man kan dual wielde pistoler, men man kan også kombinere dem til ny våben på to måder. Hvis man sætter dem sammen (fysisk, arcade pistolerne du holder i hver hånd) venstre til højre kalde det “side style.” Sætter man dem samen ovenpå hinanden kaldes det “tandem style.” Hvis man transformere sine pistoler i virkeligheden får man et andet våben med det samme på skærmen. Der er også nærkamps bevægelser.

Banerne finder sted i forskellige by-områder rundt om i landet. Shibuya blev fremvist for lukkede døre, men Ikebukuro (også i Tokyo) og Dotonbori (i Osaka) blev også nævnt. Omgivelserne, inklusiv bygninger, kan ødelægges. Det lyder til at man også kan blive dræbt, hvis nogen ødelægger en bygning og den falder på dig.

Plottet er skrevet af Gen Urobuchi (Fate/Zero, Puella Magi Madoka Magica) og begynder i 2115. To forskellige Japan med forskellige historier har ødelægt hinanden, så for at undgå denne skæbne rejser de begge 100 år tilbage i tiden for at sikre, at den anden ikke kommer til at eksistere. Så helt(inden) skal kæmpe med sig selv fra et parallel univers i 2015.

 

Tre af spillets stemmelæggere var gæster ved præsentationen.

Atsuhi Abe (Mashiro Moritaka fra Bakuman, Itsuki Tomofusa fra Blood-C) sagde, “Fra begyndelsen blev personen tydeligt defineret og jeg troede ikke at det ville være et skydespil. Jeg er spændt på hvordan kontrollen er. Jeg blev overrasket over at der er to verdener! Selv under kamp møder du dig selv. Det var forfriskende under optagelserne at have en samtale med… min egen person. Jeg ser frem til det som spiller! Ses i arkaden.”

 

Hisako Kanemoto (Cure Peace fra Smile PreCure, Squid Girl fra Squid Girl) sagde, “Det er ikke kun et spil hvor man tæver fjender; Jeg ser frem til plottet og personerne. Der er mange forskellige linjer, så det ser ikke ud til at man blive træt af dem medens man spiller. Byen der falder sammen virkelig intenst, og personernes bevægelser er seje. Det virker som om at selv folk, der ikke har spillet skydespil, burde more sig med spillet.”

 

Kana Ueda (Hildegarde fra Beelzebub, Rachel Alucard fra Blazblue Continuum Shift Extend) bemærkede, “Shizune Rindo er en person med to sider. Hendes udtryk varierer, så jeg synes det er sjovt. Spillet har en høj  The game har en høj genspilbarhed, så bliv ophidset og tale om det med dine venner tak. Jeg ser frem til at spille det!”

 

Til sidste bliv en Japan-dækkende Gunslinger Stratos turnering annonceret. Den afholdes af Square Enix og er den første turnering med en penge-præmie i Japan. Daigo Umehara, berømt programmør og vinder af mange kampspils turneringer, blev introduceret som en officiel supporter af spillet.

Hans første indtryk: “Jeg kender ikke alle detaljerne endnu, men ved første øjekast føler jeg, at dette spil vil blive arkadens hjerte — så stort et indtryk gjorde det på mig.”

Med hensyn til pengepræmien: “Det ændrer din motivation på at spille alt efter om der er en turnering eller ej, så jeg synes det vil være sejt at have den slags konkurrence hertil lands også.”

 

Han føjede til, “For folk, der tidligere tog ofte i arkader, og folk, der overvejer at gå til arkader, har der ikke virkelig været en god grund til at tage tilbage dertil, men jeg synes at dette spil kan blive denne gode grund.”

Gunslinger Stratos kommer i de japanske arkader denne sommer.

Kilde Famitsu
Kilde Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,