Max Factory har åbnet for forudbestilling af en figma af Princess of the Crystal fra Mawaru Penguin Drum.

Hun ser udmærket ud, og da leddene primært sidder i det sorte tøj er de ikke så forstyrrende. Farvelægningen er dog ikke vildt fantastisk, men sculptet er udmærket taget i betragtning af at det er en posable figur. Til gengæld er der en masse ekstra ting med, pingvinerne er virkelig kære.
Hun kommer med flere ansigter: et normalt udtryk, et nedladende udtryk der passer til en prinsesse og et råbende ansigt så man kan genskabe hendes signatur pose. De tre inkluderede pingviner kan bære hende på deres hoveder.  De kommer også med insektspray og et håndspejl. Der er også forskellige arme og en ekstra del til skørtet, så hun kan poses uden hele outfittet.

Hun udkommer til juni 2012 til en pris på 4800 yen, meget for en figma men hun er så også ret stor med det kæmpe strutskørt, pingvinerne og al tilbehøret. Hun kan bl.a. forudbestilles hos Hobby Search HobbyLink Japan og CDJapan.

Kilde Figmas Blog
Kilde wClouxKumo 1
Kilde wClouxKumo 2
Kilde Alafista

Kategoriseret i: