Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Detective Conan: The Eleventh Striker trailer

025

De er begyndt at streame en trailer for den kommende Detective Conan: The Eleventh Striker film, den 16ende film over anime og manga serie. Den får premiere i de japanske biografer den 14 april 2012.

Filmen et samarbejde med den japanske fodbold liga for at fejre dens 20 års jubilæum og har spillere fra 1 division af J.League der lægger stemmer til dem selv i filmen.

Historien begynder med at Mōri Detektiv Bureauet pludselig modtager et truende telefonopkald. Så eksploderer en bil foran Kogorō Mōris øjne. Hvis Conan, Kogorō Mōri, Ran Mōri ikke kan dechifrere den kodede besked skurken kommer med som en udfordring vil de ikke kunne stoppe den næste bombe – “Aoi shōnen to aoi shimauma, ue kara no ame” (En blå dreng og en blå zebra, regn fra oven…). Truslen fortsætter indtil Conan er til en fodbold kamp mellem rivalerne Ganba Osaka og Tokyo Spirits, hvor skurken truer hele stadion.

Kilde Alafista

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Anden sæson af den søde Kuma Kuma Bear begynder til april.

Anime

Her er første trailer for den kommende anime om en landpige der flytter til byen og får hjælp til kulturchokket af en klassekammerat.

Anime

Serien begynder til april.

Anime

Science fiction serien begynder allerede i morgen.