Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Space Battleship Yamato: 2199 trailer

026

Amazon streamer traileren for den kommende Space Battleship Yamato: 2199, der er en remake af den oprindelige Space Battleship Yamato (宇宙戦艦ヤマト) anime serie. Den får premiere i de japanske biografer den 7 april 2012 og udkommer på Blu-Ray og DVD den 25 maj 2012.

Animations studierne XEBEC og AIC står for remaken, der instrueres af Izubuchi Yutaka, der er kendt for at have instrueret RahXephon. Mechaernes design er lavet af veteranen Kobayashi Makoto, der har arbejdet på projekter som Giant Robo, Last Exile og Space Battleship Yamato Resurrection.

Space Battleship Yamato foregår i år 2199, hvor Jorden har været under radioaktiv belejring af Gamilas Imperiet i fem år. Jordens befolkning er flyttet under jorden for at undslippe bombardementet, men foreningen er langsomt ved at nå dem. Besætningen begiver sig ud på en rejse til planeten Iscandar for at få en anordning der kan hele den hærgede jord før det er for sent.

Kilde Alafista

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Sæsonens første 10 afsnit kom på Netflix globalt i går den 26. januar og de sidste fem kommer senere på året.

Anime

Serien om en ung mand, der absolut vil være alene og ikke tænke skumle tanker, bliver lavet til anime.

Anime

Yūji Nakamuras Rokudō no Onna-tachi manga får en TV-anime, som får premiere på Tokyo MX, MBS og BS Asahi-kanalerne til april. Beskrivelse Tо̄suke Rokudо̄...

Anime

Nyt og den første reklame for komedien om en otaku-pige der elsker den lokale magiske pige i en grad der bringer hende ud på...