Den japanske pop duo ClariS har annonceret deres første album “Birthday”, der udkommer den 11 april 2012. Albummet indeholder 12 sange, herunder tema sangene til anime serierne Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai, Puella Magi Madoka Magica og Nisemonogatari.

 1. Sayonara wa Iwanai サヨナラは言わない
 2. Irony
 3. Koi Jishaku 恋磁石
 4. Memory メモリー
 5. nexus (temaet for Oreimo bøgerne)
 6. flowery
 7. Connect コネクト
 8. Promise プロミス
 9. graduation
 10. treasure
 11. Naisho no Hanashi ナイショの話
 12. zutto

Der udkommer tre forskellige udgaver af albummet. Udover den almindelige udgave der koster omkring 3.000 yen, er der også første udgaven der kommer med en bonus DVD. Bonus DVDen har åbnings materiale fra Ore no Imoto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai og Puella Magi Madoka Magica, slut materiale fra Nisemonogatari og også TV spots fra deres tidligere singler.

Den mest eftersøgte er dog limited edition albummet der kommer med ClariS Nendoroid Puchi figurer og en bonus 8cm CD med to bonus numre. Den blev dog desværre udsolgt meget hurtigt.

Kilde Alafista

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,