Igennem året efter jordskælvet den 11 marts 2011 har GoodSmile Company udgivet figurer i Cheerful Japan serien hvor en del af overskuddet går til genopbygningen af landet. Denne 1/8 skala figur af Hatsune Miku (Cheerful Ver.) er den sidste figur, der bliver udgivet i cheerful serien – desværre, for den er ganske flot.

Figuren er bygget over en vindende tegning fra “Cheerful JAPAN! feat. Miku Hatsune Cheerful Illustration Contest”, hvor den vindende tegning “Cheer Up!!” blev lavet af bun150. Miku har et cheerleader sæt på og hendes store smil opfordrer alle til at sprede glæde overalt i verden.

Figuren er rigtig flot, og det eneste jeg måske ikke er så vild med er at hun virker næsten urealistisk langstrakt, men det kan være den måde billederne er taget på.

Hun udkommer til august 2012 til en pris på 10.000 yen i GoodSmile Company Online Store. For hver figur solgt donerer Good Smile Company 2000 yen til hjælpearbejdet i Japan. Der er allerede åbnet for forudbestillinger, der vil være åbne indtil onsdag den 28 marts 2012 klokken 20:00 (japansk tid).

Kilde Alafista

Kategoriseret i: