Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Preview af forårets anime 2012: Hyouka

027

Historien følger en “energi sparende” dreng, Houtarou Oreki (spillet af Yūichi Nakamura), som er første års studerende på Kamiyama High. Han har ikke lyst til at blive medlem af klassisk litteratur klubben (kotenbu), men hans storesøster tvinger ham til at blive medlem. I klubben hører han om en ulykke, der involverede et kvindeligt medlems onkel for 33 år siden.
I klubben er der også Eru Chitanda, der har markant lilla øjne og er lederen af klubben. Satoshi Fukube, der har en pose taske som kendetegn, er også medlem og Houtarous ven. Yderligere er der Mayaka Ibara, en sød pige med en skarp tunge der har været en uadskillelig ven af Houtarou siden elementary school.

Shoji Gatoh, forfatteren og manuskriptforfatteren mest kendt for Full Metal Panic! light novel serien, står for seriens manuskript. Yasuhiro Takemoto instruerer serien oven på The Disappearance of Haruhi Suzumiya og flere Full Metal Panic! projekter. Kouhei Tanaka (Gate Keepers, Gunbuster, Sakura Wars) komponerer musikken. Futoshi Nishiya (Melancholy of Haruhi-chan Suzumiya, My Ordinary Life/Nichijō) står for personernes udseende.

Animation Kyoto Animation
Genre
Komedie, kærlighed, overnaturlig
Begynder på japansk TV
22 april 2012

Kilde Anime News Network
Kilde Crunchyroll

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ash' stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

Anime

Den ny udgave af fortællingen om vandringsmanden Kenshin kommer til sommer.

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.