Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Preview af forårets anime 2012: Lupin III – The Woman Called Fujiko Mine

031

Der kommer til ny Lupin III TV anime serie til april, den første i 27 år. Den ny serie hedder Lupin the Third – Mine Fujiko to Iu Onna (Lupin III – The Woman Called Fujiko Mine) og begynder på NTV den 4 april klokken 1:29 om natten.

Serien handler om Fujiko Mine og viser hende og resten af Lupin III holdet i deres yngre dage. Serien skulle fange “sensualiteten” i Monkey Punchs originale Lupin III manga i dens “vovede interpretation” af franchisen.


Sayo Yamamoto (Michiko to Hatchin) instruerer serien på 13 afsnit, hvilket gør hende til den første kvindelige instruktør af en Lupin III serie. Redlines instruktør Takeshi Koike fungerer som animations instruktør og character designer, og AnoHanas Mari Okada står for seriens komposition. Kanichi Kurita lægger stemme til Lupin, Kiyoshi Kobayashi lægger stemme til Daisuke Jigen, Daisuke Namikawa lægger stemme til Goemon Ishikawa, Miyuki Sawashiro lægger stemme til Fujiko Mine og Kouichi Yamadera lægger stemme til Inspector Zenigata.

Den sidste Lupin III TV anime serie var Lupin III: Part III, der gik fra 1984-1985.

Original titel Lupin the Third – Mine Fujiko to Iu Onna, LUPIN the Third ~峰不二子という女~
Genre
Tyv, action, humor
Begynder på japansk TV
4 april 2012 på NTV

Kilde Topless Robot
Kilde AnimeNewsNetwork

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ash' stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

Anime

Den ny udgave af fortællingen om vandringsmanden Kenshin kommer til sommer.

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.