Phat Company har åbnet for forudbestilling af denne 1/8 skala figur af Hibari, en af første års eleverne og ninja i Nintendo 3DS spillet Senran Kagura (閃乱カグラ).

Hibari er lidt barnlig, forsøger altid sit bedste men skaber en masse problemer, og hendes personlighed er fanget godt i figuren.
Hun kommer med en ekstra højre hånd så hun kan stå med dobbelt peace-tegn, den måde hun står på når man har gennemført en bane i spillet.

Det er rart at se en figur af en pige i anime-stil med en smule mere fedt på kroppen (omend det meste af det godt nok sidder i brysterne som sædvanligt), se hendes lidt mere svulmende lår og runde mave, omend det ikke er meget er det stadig en stort skridt fremad i forhold til det normale anorektiske udseende man ser. Jeg er dog stadig noget skeptisk overfor hendes øjne med motiv i, den slags virker stadig underligt på mig selvom man ser det mere og mere.

Hun udkommer til oktober  2012 til en pris på omkring 6800 yen. Hun kan forudbestilles hos CDJapanHobby Search, HobbyLink Japan og J-list.

Kilde Alafista
Kilde Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i: