Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Bayonetta

120907bay

Phat Company har åbnet for forudbestilling af denne 1/7 skala figur af Bayonetta (ベヨネッタ) fra action spillet til PS3 og Xbox 360 af samme navn.

120907bay

Figuren ligner hende, også den mere specielle ansigsstil i forhold til “normale” japanske figurer, og teksturen og folderne i på hendes tætsiddende tøj er glimrende. Hendes posering er også virkelig dynamisk, passende godt til det tempofyldte spil, og effekterne ved hendes arme skaber virkelig stemning og en følelse af bevægelse En anden sej detalje er den klare plastik formet som en sommerfugl hvor hun står på basen, da det ligner de effekter der kommer når hun angriber og hopper i spillet.

Hun udkommer til marts 2013 til en pris på omkring 13.800 yen. Hun kan forudbestilles hos Hobby Search, HobbyLink Japan og CDJapan.

Kilde Alafista

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X