Japanske fans har lavet en hjælpende liste til dem der leder efter anime der foregår i mystiske, magiske, fantastiske og orignale verdener. Den dårlige nyhed er dog at de fleste af dem stadig foregår på skoler…


10. Neon Genesis Evangelion

Historien foregår hovedsageligt i 2015 i en futuristisk by ved navn Tokyo-3. Jorden har været igennem det apokalyptiske “Second Impact” der officielt er navnet for den hændelse der fandt sted da en stor meteor ramte antarktis i år 2000. Som følge af katastrofen smeltede polerne og satte mange storbyer under vand. Ydermere er jorden også under angreb af mystiske kæmpevæsener kaldet Englene. Det eneste der kan besejre en Engel er menneskehedens sidste håb : En kæmpestor cybernetisk organisme kaldet Evangelion.


9. The Melancholy of Haruhi Suzumiya

Haruhi Suzumiya er en high school pige der ubevidst kan ændre på virkeligheden, og hendes besynderlige aktiviteter med hendes skoleklub, SOS Brigade, som hun grundlagde for at undersøge alle mystiske begivenheder. Haruhi tvinger hendes klassekammerate Kyon, der er fortæller for serien, til at være del af hendes klub, og rekrutterer yderligere tre andre medlemmer: Den stille bibliofil Yuki Nagato, den generte og tilbageholdte Mikuru Asahina, og den venlige “mystiske udvekslingsstudent” Itsuki Koizumi. Disse medlemmer forklarer en efter en Kyon, hvordan de alle er de ekstraordinære personer Haruhi søger, og at de er blevet sendt fra hver deres organisation for at iagttage hende, og holde hendes evner i skak ved at opretholde illusionen om et normalt liv.


8. Black Rock Shooter

Black Rock Shooter er udgivet på mange medier, og hver finde sted i deres eget univers. De handler dog alle om Black Rock Shooter, en mystisk sort-håret pige med et brændende blåt øje med en mægtig kanon/skydevåben der kan skyde sten ved høj hastighed. Der er også andre personer der er med i mere end en udgave.

OVAen fokuserer på pigen Mato Kuroi, der bliver venner med en anden pige, Yomi Takanashi, da hun kommer på en ny skole. De to begynder at glide fra hinanden, og Yomi bliver jealoux på Matos ved med Yuu Kotari, og så forsvinder Yomi pludselig. Da Mato leder efter hende bliver hun ført til en underlig verden, hvor hun møder den mystiske Black Rock Shooter, som bliver et med hende og hjælper hende med at lede efter Yomi og kæmper mod den ondel Dead Master, der har besat hende.

TV-serien bruger de samme personer som OVAen i en lignende men en smule anderledes historie. Da Mato kommer i middle school og bliver venner med Yomi, får hun snart personlige problemer og mærker indflydelsen af en anden verden, hvor Black Rock Shooter kæmper mod andre piger.

Manga serien, Black Rock Shooter: Innocent Soul, følger Black Rock Shooter og hendes slange partner, Ron, medens de rejser gennem Hazama, en verden mellem Himmel og Jorden hvor stillestående sjæle der fortryder ting er fanget. Hvis man lader dem alene kan disse sjæle blive til dæmoner, der opsuger andre sjæle, så det er op til Rock at stoppe dem så de kan komme i himmelen.

Black Rock-chan er en komedie serie om en chibi stil Black Rock Shooter kaldet Rock-chan og hendes babysitter De-chans hverdagsliv

I video spillet, der foregår i år 2051, er Black Rock Shooter vækket fra en dyb søvn og ender på en futuristisk slagmark hvor alien styrker har invaderet jorden og terroriseret planeten i 19 år. Hun må kæmpe mod aliens medens hun forsøger at få sin hukommelse igen.


7. A Certain Magical Index

A Certain Magical Index foregår i Academy City, en teknologisk avanceret studie by beliggende i det vestlige Tokyo, hvor man studerer videnskabeligt avancerede overmenneskelige elevers kræfter, men magi findes også i verdenen.
Tōma Kamijō er en elev i Academy City hvis højre hånd, Imagine Breaker, har evnen til at ophæve enhver overnaturlig kraft, men også hans eget held. En dag finder han en ung pige hængende fra gelænderet på hans balkon, Index. Hun er en nonne fra Necessarius, en hemmelig magi gren af Englands Kirke, og hendes hjerne har fået indkodet Index Librorum Prohibitorum —103.000 forbudte magiske bøger som Kirken har fjernet fra cirkulation. Hendes møde med ham leder ham til at møde andre fra den hemmelige verden af videnskab og magi, og han kommer ud på et eventyr med hans venner hvor videnskab og magi støder sammen.
Tōma’s usædvanlige evner placerer ham midt i konflikter mellem magikere og videnskabs-baserede espere i Academy City. Idet Tōma forsøger at hjælpe og beskytte sine venner lærer han at de folk han kender ikke er som de så ud til, og han begynder at tiltrække opmærksomhed fra både magikere og espere medens de forsøger at belyse Academy City og Index hemmligheder.


6. Mawaru Penguindrum

Den dødsyge pige Himari Takakura bliver mirakuløst reddet fra døden af en underlig ånd, der bor i en pingvin-formet hat. For at forlænge hendes liv giver ånden dog Himaris brødre, Kanba og Shouma, en opgave om at finde en ting kaldet Penguin Drum med hjælpe af en trio af underlige pingviner.


5. Durarara!!

Mikado Ryūgamine er en ung mand der ønsker at opleve den store bys liv. Derfor flytter han til Ikebukuro efter at være blevet inviteret af hans barndomsven Masaomi Kida, som han ikke har set siden han var lille, for at gå på Raira Academy sammen med ham. Efter at de mødtes på togstationen tager de ud i Ikebukuro natlige gader. Masaomi advarer ham om folk i byen, som han ikke ønsker at komme på tværs af: en voldelig og overmenneskelig stærk mand, Shizuo Heiwajima, en informations sælger, Izaya Orihara, og en mystisk bande kendt som “The Dollars.” Efter at de løber ind i nogle af bipersonerne ser Mikado en lokal legende kaldet “Black Rider”, der kører omkring i Ikebukuro på en sort motorcykel der indimellem vrinsker som en hest og som rygterne siger ikke har et hovede under sin hjelm. “Black Rider” er Celty Sturluson, en irsk dullahan som er i Ikebukuro for at lede efter hendes stjålne hovede.


4. Inu x Boku SS

Maison de Ayakashi (メゾン・ド・章樫 Mezon do Ayakashi), mere kendt som Ayakashikan (妖館), er en høj sikkerheds lejlighedsbygning hvor mennesker med dæmon-forfædre, eller youkai, bor, hver bevogtet af deres egen Secret Service bodyguard. En youkai pige kaldet Ririchiyo Shirakiin flytter ind i Ayakashikan i et håb om at få ro og fred. Istedet får hun Secret Service agent Sōshi Miketsukamis tjenester.


3. Angel Beats!

Angel Beats! finder sted på en high school der fungerer som et limbo for de døde, hvor studerende lærer at opgive dvælende minder de har til deres tidligere liv før de kan dø endeligt. Dem i efterlivs skolen kan stadig føle smerte, som de gjorde da de var i live, så vel som dø igen, blot for at vågne senere uden skade.

Historien følger hovedpersonen Otonashi, en dreng der mistede hukommelsen om sit liv da han døde. Han møder Yuri, en pige der inviterer ham til at melde sig til Afterlife Battlefront (死んだ世界戦線 Shinda Sekai Sensen (SSS)), en organisation hun grundlagde og leder som kæmper mod Gud på grund af den grumme skæbne SSS medlemmerne havde i livet. I SSS er der et fire-pigers band kaldet Girls Dead Monster der fungerer som en diversion under missionerne, og en organisation kaldet Guild der masseproducerer våben af skidt og leverer dem til SSS. Deres eneste fjende er Angel, en pige der har overnaturlige evner der kæmper mod SSS. Angel skaber hendes evner ved hjælp af et computer program kaldet Angel Player. Resten af efterlivs skolen er befolket af store mængder “normale” elever og lærere som Yui kalder “non-player characters” (NPCs) da de ikke er mennesker men ser ud og opfører sig som det.


2. Bakemonogatari

Bakemonogatari har fokus på Koyomi Araragi, en tredje års high school elev som næsten er menneske igen efter kortvarigt at have været en vampyr.
En dag falder hans klassekammerat, Hitagi Senjōgahara, som aldrig taler til nogen, ned af trappen og lander i Koyomis arme. Han opdager at Hitagi nærmest vejer ingenting i strid med fysikkens love. På trods af at hun truer ham om at blive væk tilbyder Koyomi sin hjælp og introducerer hende til Meme Oshino, en underlig midaldrende mand der bor i en forladt bygning. Den mand der kurerede Koyomi fra at være vampyr.


1. Mankind Has Declined

Det er flere århundreder siden at den menneskelige befolkning faldt. Mad er blevet sværere at finde, og de få kilder som menneskene har regnes som været meget værdifulde. Den mest blomstrende race på Jorden er “feer”, 10 cm høje væsner med høj intelligens og stor kærlighed til søde sager. En navnløs pige, hovedpersonen, bliver FN talsmand mellem mennesker og feer, og vender tilbage til hendes hjemby for at hjælpe sin bedstefar. En dag får byen tilsendt nogle underlige produkter af et firma kaldet FairyCo. Da landsbyboerne er skeptiske mod at bruge produkterne tager pige, hendes bedstefar og en navnløs dreng til fabrikken for at finde ud af mere om de mystiske produkter og dem der har lavet dem.

Kilde AnimeNewsNetwork
Kilde
Biglobe
Kilde
Sankaku Complex (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er er 18+)
Kilde Wikipedia
Kilde Wikipedia
Kilde
Wikipedia
Kilde Wikipedia
Kilde Wikipedia
Kilde Wikipedia
Kilde Wikipedia
Kilde Wikipedia
Kilde Wikipedia

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,