Den officielle hjemmeside for Vividred Operation, det kommende “originale ny animations projekt” samarbejde mellem ASCII Media Works’ Dengeki G’s Magazine og Aniplex, offentliggjorde den første reklame for serien, der kommer på japansk TV til januar, i lørdags.

Heltinden i “pige science-fiction action” animeen er en 14-årig pige der lever i fattigdom med sin lillesøster og bedstefar. Hun og andre 14-årige piger kæmper for at beskytte Jorden og alt hvad der betyder noget for dem.

Kazuhiro Takamura (Strike Witches) står for instruktion og character designs, og ud fra traileren er hans stil og indflydelse på serien meget tydelig.
Hiroyuki Yoshino (Macross Frontier, Guilty Crown) står for manuskripter og A-1 Pictures (The IDOLM@STER, AnoHana) producerer animationen.
Hidari (Fractale, Natsu-iro Kiseki, Sasami-san@Ganbaranai) og supercell medlemmet redjuice (Guilty Crown) er med til at lave koncept designs.

Her er en liste over hvem der lægger stemme til hovedpersonerne:

Ayane Sakura til Akane Isshiki
Rie Murakawa til Aoi Futaba
Yuka Ōtsubo til Wakaba Saegusa
Aya Uchida til Himawari Shinomiya
Maaya Uchida til Rei Kuroki

Stemmen til en vigtig person, lille søster Momo Isshiki, er ikke blevet afsløret endnu.

Det er også allerede afsløret at aimeen bliver en del af Bushiroads Weiß Schwarz kortspil. December nummeret af ASCII Media Works’ Dengeki G’s Magazine kommer med et promo-kort den 30 oktober 2012.

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: