The japanske by Katsuhika, der ligger i Tokyo området, afslørede i tirsdags planer om at rejse en bronze statue af Captain Tsubasa fodbold mangaens hovedperson, Tsubasa Ōzora, til næste forår.

Statuen rejses i Yotsugi området i Katsuhika, fødestedet for skaberen af Captain Tsubasa, Youichi Takahashi.

Dette er den tredje statue baseret på en pop kultur karakter som Katsuhika har rest, følgende statuer af Ryō fra “Kochira Katsushika-ku Kamearikouen-mae Hashutsujo” mangaen og Tora fra live-action “Otoko wa Tsurai yo” fjernsyns og film franchisen.

Katsunori Aoki, lederen af Katsuhika kommunen, udtalte om statuerne: “Tora, Ryō, og Tsubasa har gennem årene udviklet sig til personer, der er elsket af mange. Jeg håber også at gøre Tsubasa statuen til et populært sted at besøge.”

Den originale Captain Tsubasa manga gik i Shueishas Shonen Jump magasin i Japan fra 1981 til 1988.

Kilde Yomiuri Online
Kilde
AnimeNewsNetwork

Tagged i:

, ,