My Hero Academia mangaen slutter den 5. august efter yderligere 5 kapitler, som afslutter dens udgivelse over 10 år siden begyndelsen af ​​udgivelsen i juli 2014. Forfatteren Kohei Horikoshi havde tidligere sagt, at han planlagde at afslutte den i 2022, men det tog lidt længere tid for at afslutte historien om vores yndlingshelte.

My Hero Academia mangaen af ​​Kohei Horikoshi er blevet udgivet i Weekly Shonen Jump siden juli 2014. Den er siden blevet en af ​​de største Shonen Jump titler, og den modtog sin første anime-adaption af studiet BONES i 2016. Den har fået 6 sæsoner mere i de følgende år, med den 7. sæson i gang lige nu.
Franchisen har også 3 film udgivet indtil videre: Two Heroes (2018), Heroes: Rising (2019) og World Heroes’ Mission (2021). Crunchyroll streamer serien, og de beskriver historien:

Izuku har drømt om at være en helt hele sit liv – et højt mål for enhver, men især udfordrende for et barn uden superkræfter. Det er særligt mærkbart i en verden, hvor firs procent af befolkningen har en form for superkraftig “træk” (quirk). Izuku var nemlig så uheldig at blive født helt normal. Men det er ikke nok til at forhindre ham i at melde sig ind på et af verdens mest prestigefyldte helte-akademier.

Mangaen udgives på dansk af Fahrenheit, der indtil videre har udgivet 12. bøger.

Kilde

Kategoriseret i: