Efter slutningen af sidste uges Chuunibyou demo Koi ga Shitai afsnit afslørede Kyoto Animation deres næste TV anime projekt, Tamako Market, et originalt værk. Serien får premiere til januar 2013.

I et særligt indkøbsområde i en by finder man ris-kage butikkens ejers datter Tamako, en elskelig første års elev i high school igang med at presse riskager. Tamako bruger sin tid på at more sig i badminton klubben sammen med hendes venner Midori og Kanna i skolen og på at lave ny riskager så vel om at hjælpe hjemme i butikken.

På den anden side af vejen er den konkurrerende riskage butiks ejer og hans søn, Mochikura. Deres fædre plejer at kæmpe som hunde og katte, men Mochikura og Tamako er barndomsvenner. Mochikura har hemmeligt givet sit hjerte til Tamako, men hun har ikke indset hvad han lavet. Med både Mochikura og Midori forelsket i Tamako er der ofte kampe omkring hende.

Tamako elsker de andre butiksejere som var de hendes egen familie. Hun omgiver sig med mange mennesker. Hver dag er travl i området, men den travleste tid på året er dets udgang. Underligt nok er Tamakos fødselsdag nytårsaften. Hvert år holder hele butiksområdet en begivenhed for at lykønske hende. Timingen er frygtelig for Mochikura, der ønskede at give hende en gave indtil nu.

Mochikura er pludselig i højt humør: “Dette år vil jeg helt klart gøre det!”
Samtidig dukker der pludselig en blændende fugl (kakadue) op i butiksområdet. Handelsområdet bliver travlere og travlere for Tamako og vennerne. Et anderledes år end normalt er ved at begynde.

  • Instruktør: Yamada Naoko
  • Serie komposition: Yoshida Reiko
  • Character designer: Horiguchi Yukiko
  • Animations produktion: Kyoto Animation

Kilde Twitter
Kilde Moetron

Kategoriseret i: