Ifølge Comic Natalie er der en TV anime adaptation af Mari Matsuzawas romantiske komedie manga serie Saikin, Imouto no Yousuga Chotto Okashiindaga (Lately, My Little Sister has been a Bit Strange) i produktion.

Manga serien har pt. 4 bind, hvor det første udkom den 9 august 2011. Serien begyndte oprindeligt i Monthly Dragon Age magasinet i 2010.

High school pigen Kanzaki Mitsuki har netop fået en ny, ældre bror, idet hendes mor gifter sig igen med en fraskilt mand, der har en søn. Kort efter bliver hendes ny stedfar forflyttet til udlandet og hendes mor følger ham efterladende Mitsuki alene med sin ny stedbror, Yuuya. Hun føler sig forladt af sin mor og forbliver fjern fra Yuuya, kommer aldrig rigtigt ud af det med ham eller bare snakker med ham.

En dag bliver Mitsuki dog besøgt af engelen/spøgelset Hiyori, der overtages hendes krop og forsøger at gøre seksuelle tilnærmelser til Yuuya. Hiyori er den fortabte ånd af en pige der døde men ikke kan nå himmelens porte og evig fred. For at nå himmelen putter Hiyori et bælte på Mitsuki kaldet et TST, der fyldes hver gang Mitsuki føler seksuelle følelser fra Yuuya, uanset om det er fra en date, at kysse eller endda sex. For hver gang det fyldes får Hiyori et trin på en bro der forbinder hendes nuværende situation og himmelens porte. Hvis hun vil af med den irriterende Hiyori er Mitsuki nødt til at lave nogle vovede og sexede ting mod hendes egen bror, selv hvis han kun er en stedbror.

Kilde ComicNatalie
Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,