Den officielle hjemmeside for den kommende The Unlimited – Hyōbu Kyōsuke anime er begyndt at streame en fuld-længde reklame video for denne spinoff-serie til Takashi Shiinas Zettai Karen Children (Psychic Squad) manga og anime. Videoen fremviser Hyōbu, den fredløse esper (spillet af Koji Yusa) som blev forrådt for mange år siden af mennesker, og de ny kun-anime personer Yūgiri (Nao Tōyama) og Andy (Junichi Suwabe). Videoen afslører også at åbnings sangen hedder “Last Resolution” og fremføres af Emblem fra THE UNLIMITED, medens slutsangen “Outlaws” laves af eyelis.

Anime spinoffen animeres af Manglobe i stedet for SynergySP, der animerede den originale Psychic Squad anime. Character designs laves af Jun Takagi (Romeo × Juliet, Submarine 707R) i stedet for Psychic Squads Takahiro Kagami. Sayaka Ohara erstatter Saeko Chibas original role som Momiji, en af de forældreløse espers som Hyōbu adopterede da hun var ung.

Spin-off animeen begynder på japansk TV den 7 januar 2013. Shishō Igarashi (Deadman Wonderland afsnit instruktør, Armored Trooper Votoms Case;Irvine instruktør) og Shinichi Inotsume (første Zettai Karen Children, Hayate the Combat Butler, Sket Dance) står for manuskripter til serien. Kenji Teraoka (Armored Trooper Votoms Case;Irvine, Blood+, Code Geass: Lelouch of the Rebellion, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) er mekanik designer. Kotaro Nakagawa (første Zettai Karen Children, Code Geass: Lelouch of the Rebellion, Hayate the Combat Butler) komponerer soundtracket og Yukio Nagasaki (C – Control – The Money and Soul of Possibility, Halo Legends) er lyd instruktør.

Den første Zettai Karen Children anime gik på japansk TV tilbage i 2008.

Billede © Takashi Shiina, Shogakukan/UNLIMITED Partners, TV Tokyo

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: