Ifølge seneste nummer afWeekly Shounen Sunday (2013s kombinerede 2ndet/3dje nummer) er der en TV anime adaptation af Watase Yuus (Fushigi Yuugi), fantasy-adventure manga serie Arata Kangatari (Arata: The Legend) i produktion.

Manga serien er indtil videre på 17 bind, hvoraf det første udkom den 16 januar 2009. Den begyndte at gå i Weekly Shounen Sunday magasinet i 2008.

Hvert 30 år bliver en en ny prinsesse valgt fra Hime familien til at tjene Hayagami. Det er denne tid igen, men i de senere år viser optegnelserne at der ikke er født en eneste pige, på nær én, den 15 årige Arata. Det eneste problem er at Arata faktisk er en dreng! Tvunget til at forklæde sig og tage prinsesse kandidatens sted indtil en formel kandidat kan findes, deltager han i festivalen og bliver vidne til at den nuværende prinsesse, Kokuri-hime, bliver myrdet. Hans eget liv inddages også på grund af prinsessens livvagt, de 12 Shinshou. Medens han flygter, overbeviser Kannagi fra de 12 alle om at Arata er den, der har myrdet prinsessen i stedet, og nu er alle i det Kejserlige Hof ude efter hans hoved!

Forsiden med annonceringen (nederst til venstre)

Lyder som en typisk Yuu Watase historie, men de plejer jo at være populære og flere af dem er blevet animeret, så forståeligt at denne også bliver det, historien virker ret oplagt,

Kilde Yaraon
Kilde Moetron

Kategoriseret i: