Igen holder vi julefrokost første fredag i det nye år (4 januar 2013), så kom til en hyggelig aften med et sidste hurra fra julen med mad, pakke-leg og masser af julehygge.

Det bliver igen et sammenskudsgilde, men for at vi ikke har for megen mad eller for meget af samme slags vil der blive lagt nogle kategorier af mad op, som folk så kan melde sig til. På den måde kan vi sørge for at der er tilpas mængder af både kød, tilbehør og desserter og ikke 20 portioner ris-a-la-mande og én lille medister f.eks.

Dem der vil deltage i pakkelegen skal tage to gaver med hver, da der bliver spilles om dem men med en regel der gør at alle får mindst én gave. Vi henstiller til at folk køber gaver til omkring en 20er per styk.

Tegnet af Seiju Natsumegu

Husk at man skal være medlem af foreningen for året 2013 for at deltage, da det jo er første gang i det ny år. Der vil selvfølgelig være mulighed for at betale for medlemskab på dagen.


Foreningen holder til på Nørregade 60, 5000 Odense C. Vi mødes klokken 16 og plejer at lukke og slukke omkring klokken 22.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,