Japansk dvd 1

Nono ønsker brændende at blive rumpilot, og stikker derfor af hjemmefra. Hun ender dog som servitrice i et afdanket cafeteria, men en dag hvor de mandlige gæster driller hende kommer en mystisk pige til hjælp. Det viser sig at hun er en såkaldt Topless, personer med overmenneskelige kræfter, der bekæmper rumvæsner ved hjælp af kæmperobotter. Nono følger efter denne onee-sama (storesøster, kan også bruges kærligt om en ældre pige), opsat på selv at blive en Topless og opfylde sin drøm.

Aim for the Top 2 er en af Gainax jubilæumsserier, og yderst passende, idet den første Gun Buster OVA var deres første titel og store succes som selvstændigt studie.

Og lidt et par ord om de mange titler: Aim for the Top 2 er den egentlige titel, den første serie hed Aim for the Top men havde tilnavnet Gun Buster, hvilket blev titlen der blev brugt i vesten. Undertitlen på denne serie er Die Buster, men da den første var Gun Buster for mange bliver den nye kaldt Gun Buster 2.

Grafisk er der ikke en finger at sætte på OVAen, masser af farver og flydende animation, om end der er nogle få steder hvor det er tydeligt at sekvenser er genbrugt.
Lyden er også glimrende, og de japanske stemmer rammer personernes væremåde noget nær perfekt.
Historien er det svageste, der sker mange utrolige ting, og selvom Nonos naivitet er sød virker hun nærmest som en sinke, så verdensfjern er hun. Pointen med serien er dog netop ikke at den skal have en kompleks, sammenhængende historie men underholde, og det gør den fra start til slut.

Kategoriseret i: