Japansk Gunbuster 2 DVD 2Japansk dvd 2

Nono viser sig at være en robot, men hun opfatter sig selv som lige så meget menneske som de andre ”rigtige” mennesker. Hun får lov til at blive hos Fraternity, den organisation som Topless er en del af, idet de er interesserede i om hun er en AI* Topless, hvilket teoretisk burde være muligt.
Idet angrebet i afsnit et fandt sted på Mars, kræver Marsflåden en forklaring, og onee-sama bliver sat i forhør. Samtidig dukker der dog et nyt rummonster op, og flåden hvor hun er på begiver sig i kamp mod det. De eneste, der indtil videre har kunnet slå rummonstrene, er dog Topless…

Afsnit to forsætter hvor afsnit et slap, og stilen med en blanding af humor pga. Nonos naivitet, fanservice (primært leveret fordi Nono ikke tænker sig om) og action er bibeholdt. Vi ser dog lidt mere om hvordan universet fungerer med militær og den slags, hvilket gør afsnittet lidt mere seriøst og antyder en dybere historie. Der er dog stadig tale om meget let underholdning, der lægger vægten på at underholde og ingen forsøg gør på at være mere end det er.

* AI = Artificial Intelligence, kunstig intelligens, intelligent computer

Japansk Gunbuster 2 DVD 2

Kategoriseret i: