Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Gunbuster 2 / Aim for the Top 2 / Die Buster afsnit 4

Japansk Gunbuster 2 DVD 4

Japansk Gunbuster 2 DVD 4Japansk dvd 4

Nono føler sig uden for, fordi hun ikke har nogen Buster Machine. Dette er ikke helt forkert, idet mange af de andre Buster piloter ikke ønsker hende der, og ikke behandler hende ret godt.
Samtidig er de ved at udgrave en ruin på Jupiters måne Titan, hvori der skulle være en over 10.000 år gammel BusterMachine lavet af rumvæsner.
Men spørgsmålet er om Nono har behov for en BusterMachine i det hele taget…

Vi ser lidt mere til hvad der foregår bag kulisserne i Fraternity – organisationen bag Topless, og hvordan de to søstre leder det hele. Der er dog noget mystisk over dem, og det er tydeligt at der er intriger og løgne under overfladen. Samtidig ser vi hvordan en ”tosse” som Nono kan være uønsket blandt en gruppe af samfundets elite, hvilket bringer lidt følelser ind i serien igen. Dog uden at det er det vigtigste i afsnittet, men kun får at gøre Nonos situation mere tydelig, måske næsten en tand over stregen, men seriens skabere er også klar over det, idet de direkte lader Chiko fra sidste afsnit sammenligne Nono med den grimme ælling.
Vi kommer dog ikke udenom at det er action-fyldt underholdning, der er en af de vigtigste ting i serien, og sidste del af afsnittet har en kamp af gigantisk proportioner, der ender på en lidt overraskende men ekstremt overdrevet måde. Så overdrevet at enhver form for sammenhæng og forklaring næsten er umulig, det er action og ekstreme kræfter for underholdningens skyld, og det holder i sidste ende alligevel nok til at man ikke føler sig snydt af hvad der kunne ligne en nem udvej. Aim for the Top 2 er tænkt som underholdning der blander komedie, fanservice, science fiction og en god del action, en cocktail der er set før, men sjældent så godt udført. Den er ikke en serie der vil ændre nogens verdensopfattelse, men det er underholdning af den bedste slags alligevel.

Japansk Gunbuster 2 DVD 4

 

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X