Japansk Gunbuster 2 DVD 3Japansk dvd 3
Afsnittet omhandler primært en af de andre Buster piloter, en pige ved navn Chiko, omend Nono selvfølgelig stadig er med, hun er trods alt seriens hovedperson.
Chiko var meget glad for en dreng da hun var mindre, men han var syg og lå på hospitalet. Da hun blev udvalgt som Topless lovede hun at hun ville redde ham, men han døde. Dette gør at hun i dag forsøger at blive nummer et, for at glæde ham. Under en operation slår dette dog fejl, og hendes BusterMachine ødelægges, så hun er tvunget til at konkurrere med Nono om at få en ny, der er ved at blive lavet.
De møder nogle børn på Jupiter, hvis største ønske er at se sne, men Chiko mener at det er umuligt mens Nono vil forsøge at glæde dem.

Dette afsnit har en del referencer til den første serie, hvilket er rigtig fedt. Den største er Jupiter, eller hvad der er tilbage af den, men i det hele taget er afsnittet spækket med små referencer og ting, der vil få folk til at trække på smilebåndet. Som f.eks. den nye BusterMachine, der ligesom i den første serie kommer med plastikramme omkring og endda indpakning som var det en action-figur.
Afsnittet går lidt dybere følelsesmæssigt på Chiko-chan, og viser at serien ikke kun er kamp i underlige robotter mod fantastiske rumvæsner, men at der også er plads til lidt mere menneskelighed. Nono er dog stadig overdrevet glad og naiv, men det er netop hendes styrke og det der gør det sjovt at se hende.

Japansk Gunbuster 2 DVD 3

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,