Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Utawareru afsnit 1

Hovedpersonen er blevet fundet bevidstløs i skoven og pige Eruru tager sig af ham, idet hun er under oplæring til læge/medicinkvinde af sin bedstemor. Hovedpersonen kan intet huske om sit tidligere liv, men folk i landsbyen er alligevel flinke mod ham. Især er Eruru positiv over for ham, noget der vækker en af de lokale adeliges vrede. Han er så frustreret at han ødelægger et helligt sted i skoven, hvilket har alvorlige konsekvenser…

Utawareru er baseret på hentai-spillet af samme navn, og det første der springer i øjnene er da også den typiske mandlige hovedperson uden nogle markante træk. Erurus interesse for ham virker da også unaturlig, hun ved jo intet om ham. Bortset fra de ting er det dog umiddelbart en vellykket fantasy verden med en troværdig landsby, der minder om gamle landbrugssamfund, og interessante ”anderledes” person-udseender – man må elske de underlige, katteagtige ører og halerne.

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X