Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Resident Evil: Damnation

Leon Kennedy er i et lille øst-europæisk land præget af løsrivelse fra Soviet og revolution i hans evige jagt efter B.O.W (Bio Organic Weapons, våben til biologisk krigsførelse). Snart finder han dog ud af at der er mere rod i revolutionen end som så og en del flere B.O.W.s end frygtet…

Så fik jeg set den anden animerede Resident Evil film, Resident Evil: Damnation (2012 – jeg har ikke set Degeneration fra 2010 endnu) og medens den i modsætning til de live action filmene var spillerne tro viste den sig at være den ringeste af filmene. Det virkede mest af alt som en lang FMV sekvens og ofte savnede jeg at gribe styringen af Leon. Tempoet, sceneskiftene og i det hele taget opbygningen virkede også mere som et spil, som om spil-afdelingen lige skrev en film i kaffepauserne.
3D animeringen var ok, men heller ikke vildt meget bedre end spillerne på selv min 360er.
Stemmelægningen var også lige så ringe som i spillene så samlet en noget lunken oplevelse.esi

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

X