Ugens AMV: The Panty Song

16. juni 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

I sidste uge bragte jeg Zarxrax‘ fanservice-AMV, og her er så den video den inspirerede mig til selv at lave for en del år siden:

Da den første Ikkitousen serie gik på japansk TV lagde jeg mærke til hvor meget fanservice der var deri, og derfor købte jeg den da den udkom på DVD så jeg kunne få video-materiale i god kvalitet til denne video. Værd at bemærke er at al ecchi i videoen (hvilket egentlig er hele videoen) stammer fra de fire første afsnit af serien, ikke mere.

Sangen var logisk i forhold til temaet, så jeg klippede video ud så det passede sammen sekvens-mæssigt med teksten.


Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.