Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Blog

Så er sommerferien slut

Sommerferie

Så er jeg tilbage fra sommerferie, og som nogle måske har bemærket tyvstartede jeg allerede med at lægge nyheder op i går. Der er kommet flere til i dag, og der er en lind strøm planlagt til den næste tid for at indhente noget af det der skete medens jeg var væk.

Jeg har også genoptaget “ugens…” med “Ugens manga: Ai Yori Aoshi“, og jeg agter at køre en ny ugens fremover: “Mobilwallpaper” da det jo er noget vi alle bruger.

Siden jeg er ved at være igennem arkivet kommer alle “ugens” anmeldelser også til at være ny, så der er en del arbejde foran mig men på den anden side tvinger det mig til at se og læse mere, så jeg glæder mig helt.

Sommerferie

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X