Ugens AMV: Engel [Neon Genesis Evangelion]

4. august 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Nu jeg starter efter sommerferien med ting der er blandt mine yndlings er her min nok yndlings AMV af dem alle: Sangen Engel af det tyske rock band Rammstein sat til Neon Genesis Evangelion.
Den er lavet af Jester for over 10 år siden men er stadig en af de bedste og mest sammenhængende AMVer efter min mening.

Hvis andre vil have deres videoer delt som “ugens AMV” må de endelig sende mig linket til dem, så vil jeg tage dem med i puljen, men siden det kun er en om ugen kan jeg ikke garantere at de kommer op (lige med det samme i hvert fald).

Siden YouTube er ret strikse med brug af andres musik sker det desværre jævnligt at ting som AMVer bliver taget ned, så hvis det sker og jeg ikke har bemærket det må I også meget gerne skrive til mig, så vi kan se om videoen kan findes et andet sted.