Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Ugens anime: Nurse Witch Komugi-chan

Denne uges anime er endnu en jeg har været rigtig glad for: Nurse Witch Komugi-chan. Den er meget indforstået i sin humor der både kærligt beskriver og gør grin med otaku-kulturen på samme tid uden at den på noget tidspunkt bliver sarkastisk eller negativt, alt er i klare pastelfarver hele vejen igennem.

Det betyder dog også at man får mest ud af den hvis man kender sin klassiske anime, men dette gør kun glæden ved at spotte referencer større.

Den anden OVA har nogle seje beskrivelser af andre steder i Japan end Tokyo, men den er desværre ikke udkommet på DVD i USA som den første – det betyder så bare at jeg har de japanske DVDer (som dog er uden undertekster), men der florerer fansubs af den.


Komugi Nakahara er udvalgt af Vaccine-Verdenen til at fange nogle undslupne vira som deres udvalgte, magiske sygeplejerske heks.

Hendes ”almindelige”job er som cosplay-idol, om end hendes popularitet ikke er overvældene. Hendes hyperaktivitet er ved at drive hendes manager til vanvid, men han redder hende alligevel ud af de problemer, hun skaber igen og igen

På trods af, at hun er 17 år, har hun et barneansigt, og hendes krop er også ligeså flad som et barns, hvilket generer hende grænseløst. Hun er derfor meget misundelig på sine mere barmfagre kolleger, især Megumi, der da også driller hende med hendes manglende udvikling konstant.

Hun er dog ikke uvenner med alle på arbejdet. Hun er meget forelsket i den unge mand Kyosuke, der er flink mod hende men ikke meget mere. Hendes bedste veninde deler også jobbet, Koyori hedder hun, og på trods af at hendes fysiske udrustning er direkte modsat Komugis elsker Komugi hende højt.

Virusserne har dog også valgt et menneske til at kæmpe for dem, Magical Maid Koyomi-chan. Hun skaber kaos overalt ved at sprede vira, der forvandler folk, hvorefter de alle angriber Komugi. På trods af Koyomi-chans genkendelige navn og fortrin har Komugi ingen anelse om, hvem hun er, og et kapløb om at overgå hinandens udfordringer starter.

Læs hele anmeldelsen

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X