Final Fantasy XIII

Ugens spil: Final Fantasy XIII

25. september 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Vi taget et af de store og især flotte spil igen til ugens spil (modsat sidst), nemlig Square-Enix’ Final Fantasy XIII.

Når man starter Final Fantasy XIII op kastes man ud i en krig mellem terrorister og styret, og (som vi kender det fra f.eks VII i den populære serie) er man på oprørernes side. Man vikles ind i denne kamp inden man møder hele sin gruppe, men hurtigt tager tingene fart og viser sig ikke at være så tydeligt som først antaget – i det hele taget er der en god dybde i historien, mere end i visse andre spil i serien, og den er noget roddet i starten og tager nogen tid at få overblik over.
Hovedpersonerne Lightning, Snow, Hope og de andre drager efter den lange introduktion ud på et eventyr for at redde verdenen, Cocoon, mod de onde L’Cie.

Læs hele anmeldelsen