Udstlling om Japan på Nationalmuseet

Udstlling om Japan på Nationalmuseet

Jeg bringer lige dette som et separat indlæg, da alle nok ikke ser deres kommentar (scroll ned på siden).


Kære alle popcon-, animé- og mangainteresserede.

Jeg tillader mig at kontakte jer, da Nationalmuseets nye særudstilling ”Pigen og Parasollen” kunne være interessant for jer. Udstillingen fortæller om japansk kultur – både gennem håndmalede billeder fra 1800-tallet og spritnye purikura-snapshots.

Udstillingen viser blandt andet en af de eneste – måske den eneste? – purikura-fotomaskine i Danmark, hvor alle er velkomne til at tage klistermærkebilleder af sig selv – enten i fuldt mangaoutfit (som også vil være til rådighed i udstillingen), eller som man er.

Udstillingen åbner d. 15. november 2013. I åbningsweekenden vil der være dansk cosplay på Nationalmuseet, og en ansat fra det japanske purikura-firma Furyu vil lørdag eftermiddag hjælpe gæster med at bruge maskinen.

Så spred endelig rygtet på Facebook, hjemmesider, nyhedsbrev – og kig forbi Nationalmuseets nye udstilling, hvor interessen for japansk kultur og popkultur er i højsædet, og forevig jer selv i en ægte purikura-fotobås.

Kontakt mig endelig, hvis I har spørgsmål.

Mange hilsener, Nynne

Se pressemeddelelsen her: http://natmus.dk/nyhedsoversigt/nyhed/article/traed-ind-i-det-japanske-fotostudie/

Nation

Skriv et svar