World of WarCraft: Death Knight

Ugens manga: World of WarCraft – Death Knight

18. november 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Siden jeg tog den anden WarCraft titel jeg har anmeldt her sidste uge kunne jeg lige så godt få dem overstået og taged den anden, Death Knight i denne uge.

Den unge mand Thassarian arbejder på sin mors gård sammen med sin søster og træner indimellem med den lokale militia. Hans far drog ud som soldat år forinden og er ikke vendt tilbage men døde som en helt.
En dag bliver han indkaldt til en særlig mission med prins Athas til Northrend for at jage dæmonen Mal’ganis. Trods moderens og søsterens protester rejser Thassarian stolt med, og hans tro på prinsen er urokkelig. Da skibene hjem er brændt og Arthas forsvundet drager Thassarian efter ham og møder sin skæbne og fremtid i en hule med en underlig trone i…

Læs hele anmeldelsen