Apparently, Disillusioned Adventurers Will Save the World TV anime trailer

Den officielle hjemmeside for TV-anime-adaptionen af forfatteren Shinta Fuji og illustratoren Susumu Kurois Apparently, Disillusioned Adventurers Will Save the World (Ningen Fushin no Bōkensha-tachi ga Sekai o Sukuu Yō Desu) light novel serie afslørede animeens premiere til januar 2023, personale, rollebesætning, åbningstema-kunstner, teaser-visuel og første reklame video.

Trailer

Beskrivelse

Veteraneventyreren Nicks liv er ved at falde fra hinanden. På trods af al den viden og ekspertise, han har givet sit gruppe af eventyrere, smed hans respekterede leder ham ud, hans kæreste dumpede ham, og hans holdkammerater anklagede ham skamløst for underslæb. Træt, sønderknust og på udkig efter en drink, får Nick chancen med et par åndsbeslægtede, der er trætte, som han er. Sammen danner disse desillusionerede eventyrere et ustoppeligt hold, der skal redde deres dystre, deprimerende verden!

Kilde

Black Clover film trailer

Den officielle hjemmeside for Black Clover animeen annoncerede at franchisens kommende film vil få titlen Black Clover: Sword of the Wizard King (Black Clover: Mahо̄tei no Ken), og den vil få premiere verden over på Netflix og i biografer i Japan den 31. marts 2023.

Netflix begyndte også at streame en engelsk-undertekstet trailer på YouTube.

Trailer

Kilde

2023

Level 1 Demon Lord and One Room Hero teaser

Mangaen Level 1 Demon Lord and One Room Hero (LV1 Mao to One Room Yusha) af toufu bliver lavet til en anime. Animeen skabt af animationsstudierne SILVER LINK og BLADE, hvor Keisuke Inoue (My Next Life as a Villainess) instruerer. Toshiya Ono (The Promised Neverland) vil supervise manuskripterne, mens Yoshihiro Watanabe (The Testament of Sister New Devil) vil være ansvarlig for karakterdesign.

Anime serien er planlagt til at få premiere i 2023.

Trailer

Beskrivelse

For ti år siden besejrede helten Max dæmonkongen. For at genvinde sin magt satte Dæmonkongen sig selv i en dyb dvale… men da han vågner, er hans krop en chibi-version af hans engang frygtindgydende form. Nu nysgerrig efter, hvad hans fjende har gang i, besøger Dæmonkongen Max kun for at finde ud af, at den magtfulde helt bor i en beskidt etværelses lejlighed. Dæmonkongen beslutter sig for at flytte ind hos Max og hjælpe sin gamle fjende med at blive en frygtindgydende modstander igen!

Kilde

My Unique Skill Makes Me OP Even at Level 1 anime annonceret

Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Nazuna Miki og Subachis My Unique Skill Makes Me OP Eeven at Level 1 (Level 1 dakedo Unique Skill de Saikyō desu) light novel serie afslørede medarbejderne bag, seriens premiere i 2023 og en teaser-illustration.

Illustration

My Unique Skill Makes Me OP Even at Level 1 anime annonceret

Beskrivelse

Ryota Sato får sit livs overraskelse, da han pludselig er blevet transporteret ind i en anden verden og næsten er blevet ramt af den unge, smukke eventyrer Emily Brown. Denne nye verden drejer sig om at besejre monstre og drage fordel af det, de taber – mad, penge, genstande osv. Desværre for Ryota har han ingen færdigheder at tale om…indtil han finder ud af, at han har evnen til at få sjældne drops! Pludselig vender hans held…eller gør det?

Kilder

Oshi no Ko får 90 minutters afsnit et

Personalet bag animeen baseret på Aka Akasaka og Mengo Yokoyaris Oshi no Ko manga annoncerede torsdag at animen vil få premiere i 2023 med en forlænget 90-minutters første episode. Folkene bag afslørede også, at Rie Takahashi vil spille idolet Ai og delte desuden en illustration:

Illustration

Oshi no Ko får 90 minutters afsnit et

Beskrivelse

Gorō er en læge, der tilfældigvis varetager fødslen af sit yndlingsidol Ai Hoshino, som tog en pause fra underholdningsindustrien for at føde sine tvillingebørn. Men lige før Ai føder, dør Gorō af en ulykke, men bliver genfødt som et af Ais børn, Aquamarine Hoshino, med sine minder helt intakte.

Kilder

Kategoriseret i: