Den ny “Sailor Moon” anime kommer til juli 2014

Den ny “Sailor Moon” anime kommer til juli 2014

Sangerne af temaet til den ny Sailor Moon anime udtalte tidligere at den ville komme her til vinteren 2014, men nu er vi i vinter-sæsonen og intet spor af den. Den officielle hjemmeside beroliger os og giver os samtidig mere ventetid dog, i det den nu fortæller at den ny Bishoujo Senshi Sailor Moon anime series kommer på Niconico til juli i år. Så ikke vinter men sommer, i det mindste kun et halvt års yderligere forsinkelse.

セーラームーン af じじ山

Producer Atsutoshi Umezawa har også tydeliggjort at det ny projekt ikke er en remake af den første anime serie — der havde premiere den 7 marts 1992 og dermed en del år på bagen både teknisk og fortællemæssigt. Det er en frisk adaptation af Naoko Takeuchis originale manga.

Folkene bag

  • Oprindelige skaber: Naoko Takeuchi
  • Instruktør: Munehisa Sakai (One Piece)
  • Producer: Atsutoshi Umezawa (Heartcatch Precure)
  • Serie komposition: Yuuji Kobayashi
  • Animation: Toei Animation
  • Tema sang: Momoiro Clover Z

Kilde Moetron

Skriv et svar