Sangerne af temaet til den ny Sailor Moon anime udtalte tidligere at den ville komme her til vinteren 2014, men nu er vi i vinter-sæsonen og intet spor af den. Den officielle hjemmeside beroliger os og giver os samtidig mere ventetid dog, i det den nu fortæller at den ny Bishoujo Senshi Sailor Moon anime series kommer på Niconico til juli i år. Så ikke vinter men sommer, i det mindste kun et halvt års yderligere forsinkelse.

セーラームーン af じじ山

Producer Atsutoshi Umezawa har også tydeliggjort at det ny projekt ikke er en remake af den første anime serie — der havde premiere den 7 marts 1992 og dermed en del år på bagen både teknisk og fortællemæssigt. Det er en frisk adaptation af Naoko Takeuchis originale manga.

Folkene bag

  • Oprindelige skaber: Naoko Takeuchi
  • Instruktør: Munehisa Sakai (One Piece)
  • Producer: Atsutoshi Umezawa (Heartcatch Precure)
  • Serie komposition: Yuuji Kobayashi
  • Animation: Toei Animation
  • Tema sang: Momoiro Clover Z

Kilde Moetron

Kategoriseret i:

Tagged i:

,