Det japanske forlag Fujimi Shobo annoncerede i går den 15 januar at der bliver lavet en anime adaptation af Shoji Gatohs seneste light novel serie Amagi Brilliant Park.

Kyoto Animation laver anime over "Amagi Brilliant Park" light novel

Light novel serien er illustreret af Yuka Nakajima (Listen to Me, Girls. I Am Your Father!).

Amagi Brilliant Park 1

Amagi Brilliant Park bog 1

Første bind udkom hos Fujimi Fantasia Bunko den 20 februar 2013, to et halvt år efter udgivelsen af 12e og sidste bind af hans Full Metal Panic! serie. Andet bind udko den 20 august 2013 og tredje bind udkommer den 18 januar 2014.

Amagi Brilliant Park 2

Amagi Brilliant Park bog 2

Animeen bliver lavet af Kyoto Animation, der tidligere har stået for to TV anime serier bygget over Full Metal Panic! romanerne, den anden serie Full Metal Panic? Fumoffu i 2003 og den tredje serie Full Metal Panic! The Second Raid i 2005 (den første serie blev lavet af GONZO).

Amagi Brilliant Park 3

Amagi Brilliant Park bog 3

Historien handler om high school elev Seiya Kanie. En søndag tager en mystisk udvekslings-elev med et gevær, Isuzu Sento, ham til den gamle forladte forlystelsespark Amagi Brilliant Park i Amagi-city, der ligger i den vestlige del af Tokyo.
Han får at vide at hvis parken ikke kan tiltrække 100.000 besøgende inden for de næste to uger vil den straks blive lukket. Af en eller anden grund skal Seiya redde parken som administrerende leder.

Kilde Mantan Web
Kilde Crunchyroll

Kategoriseret i: