Ifølge 127ende Sono Na mo J (その名もJ) handout for forlaget MF Bunko J er der en TV anime adaptation af Ruroos (tegner) og Kaitou Reijis (forfatter) action-fantasy light novel serie Kikou Shoujo wa Kizutsukanai (機巧少女は傷つかない / Unbreakable Machine Doll) i produktion.

“Kikou Shoujo wa Kizutsukanai” light novel laves til TV anime

I det tidlige 20 århundrede udviklede videnskabsmænd samtidig med teknologiske fremskridt sofistikeret magi. Kombinationen af videnskab og magi var Makinot, kredsløb lavet af trylleformularer der blev puttet ind i objekter for at bringe dem til live og endda få en personlighed. Det blev udviklet som et militærvåben og har nu spredt sig udover verden.

Akabane Raishin går nu på Royal Academy for at blive den bedste i verden. Fulgt af den dejlige teenage pige Yaya, der faktisk er Raishins dukke våben, planlægger han at stige til tops i klassen. Hans test resultater er dog næsten aller sidst omend hans kamp evner og beslutsomhed er uovertrufne. Raishin er nødt til at konkurrere med de dødeligste klassekammerater hvis han vil blive konge.

Prologue EP (“Machine Doll” af Harada Hitomi)

Kilde Poliphonicar
Kilde Moetron

Kategoriseret i: