Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Ugens anime: Bottle Fairies

070503bf3

På tide at vi får “ugens anime” i gang for alvor her i 2014, så her er en sukker-indsprøjtning med Bottle Fairies.

Fire små alfer drager til menneskenes verden for at forstå den, så de kan blive til rigtige piger. De ankommer i deres små farvede flasker og flytter ind hos deres Sensei (lærer), hvor de igennem ham og den lille pige inde ved siden af, prøver at forstå alle de ting som de støder på.

Men det er ikke helt ligetil at få verden til at give mening, især ikke når alle ens informationer kommer fra en børnehavepige, samt diverse blade og bøger. Så næsten alting som de små alfer støder på bliver behandlet med en blanding af total uvidenhed og general misinformation. Hvilket fører til en del forviklinger og underlige situation, før de endelig får tingene til at falde på plads.

Læs hele anmeldelsen

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X