Lad os få lidt gang i “ugens band” igen, omend jeg ikke vil garantere at den ikke bliver opdatere hver uge – så er navnet måske lidt dumt, men kan ikke finde på noget bedre at kalde sektionen med spotlight på forskellige ting.


Livetune (ofte skrevet med småt, livetune) er en japansk musikgruppe der blev grundlagt i 2007 som en dōjin musik cirkel under Toy’s Factory pladeselskabet.
Bandet bestod oprindeligt af to medlemmer, Kz og Kajuki P, men Kajuki P forlod gruppen i marts 2009.

Livetune begyndte med at bruge Hatsune Miku stemme synthesizeren til at lave vokaler (=sang) til sange indsendt på Nico Nico Douga video delings siden. Disse sange blev så populære at gruppen udgav et album, Re:package til Comiket 73 i december 2007.

Livetune gjorde deres store debut hos Victor Entertainment med deres professionelle udgivelse af Re:package albummet over et halvt år efter, i august 2008, hvor der var flere sange på den tidligere dōjin udgivelse.

Livetune begyndte at samarbejde med andre kunstnere i 2009 og har siden lavet musik for bl.a. Kotoko, ClariS, Maon Kurosaki og den anden dōjin musiker Ryo fra Supercell.

Livetune nævnt her på AnimeGuiden

Kilde Wikipedia

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,